top of page
  • Writer's pictureJ-Men

Bändi häihin - Miksi J-Men?

Mitä minun tarvitsee tietää bändin osuudesta häissä? Mitä tulisi ottaa huomioon bändin valinnassa? Miksi valitsisin J-Menin hääbändiksi?

Kuva: @anettesundstromphotography


On selvää, että häät ovat yhdet elämän merkittävimmistä juhlista. Siksi onkin hyvä panostaa laadukkaaseen musiikkiin valitsemalla ammattitaitoinen hääbändi. Tässä J-Menin vinkit onnistuneisiin häihin.Yleistä


  • Kokonaisuus (musiikin määrä, aikataulu yms.) sovitaan tapauskohtaisesti.

  • Lähtökohtana on 45 minuutin setit, joita soitetaan yleisimmin 2-3. Muukin jaottelu on mahdollinen!

  • Settien välissä on hyvä pitää taukoa n. 10-30 minuuttia. Pidemmätkin tauot ovat mahdollisia, mutta tunnelman kannalta lyhyet tauot toimivat usein parhaiten.

  • Bändistä ja sopimuksesta riippuen yleensä vähintään häätanssi voi olla toivekappale.

  • Yleisin rakenne on, että bändin osuus alkaa häätanssilla, josta siirrytään suoraan ensimmäiseen settiin.

  • Bändille olisi hyvä järjestää jokin tila odottelua ja taukoja varten, sekä ruokaa ennen ja/tai jälkeen soiton. Heille ei kuitenkaan tarvitse varata paikkoja juhlatilasta, vaan ruokailu hoituu parhaiten taukotilan puolella.


Mikä tekee hyvän hääbändin?


Vinkki #1 - Monipuolisuus


Yksi hyvän hääbändin keskeisimmistä tekijöistä on monipuolisuus. Kun muusikoilla on kokemusta eri musiikkityyleistä, settien rakentaminen on joustavampaa ja kappaleet kuulostavat autenttisilta. Myöskään erikoisemmat toivekappaleet eivät tuota päänvaivaa.


Taitavat muusikot osaavat suhteuttaa soittonsa haastaviinkin juhlatiloihin (esimerkiksi pienet tai kaikuisat paikat).


Soitinrepertuaaristamme löytyvät rumpujen, kitaran, koskettimien ja basson lisäksi myös viulu sekä akustinen kitara. Nämä mahdollistavat erilaisten toivekappaleiden toteuttamisen ja äänenvoimakkuuden soveltamisen eri tiloihin. Lisäksi rumpusetti voidaan tarvittaessa vaihtaa pienempään perkussio-tyyppiseen ratkaisuun.


J-Meniltä saat myös musiikit vihkitilaisuuteen. Esimerkkejä kokoonpanoista: mies ja kitara, viulu+piano tai vaikkapa akustinen trio.

Vinkki #2 - Helppous


J-Men on täyden palvelun juhlaorkesteri. Hintamme sisältävät kaiken tarvittavan aina äänentoistosta valoihin ja ulkotelttaan, jotta sinä voit keskittyä juhlimiseen.


Kompaktin kokoonpanonsa ansiosta J-Men mahtuu pieneenkin juhlatilaan, mutta täyttää myös suuremmat areenat energisellä esiintymisellään.


J-Menin soittajien kokemus niin artistien taustalta kuin eri coveryhtyeistä takaa sen, että ilta sujuu ammattimaisestii heti juhlapaikalle saapumisesta aina valomerkkiin asti.


"J-Men oli kaikkea sitä, mitä hääbändiltä toivoimme: ketterä ja kompakti kokoonpano, jolta ei ammattitaitoa ja huumorintajua puuttunut. Vierailtamme sateli pelkkiä kehuja, ja kaikille tuttujen biisien tahtiin olisi mielellään jorattu vaikka koko yö. Kiitos ikimuistoisesta illasta ja lämpimät suosittelut! Tämä trio mahtuu todistetusti tanssittamaan juhlakansaa hyvinkin pienessä tilassa." – Häät, Espoo 9.10.2021


Vinkki #3 - Luotettavuus


Hyvä hääbändi on myös luotettava. J-Menin kanssa yhteydenpito on vaivatonta, aikataulut pitävät ja hinnoittelu on läpinäkyvää. Sinun tarvitsee vain ottaa rennosti ja nauttia juhlista!


Jäikö jokin mietityttämään? Autamme mielellämme myös muissa häiden järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.


Tilaa J-Men juhliisi Yhteys-sivulta


Tavataan keikoilla!

Jiit

593 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page